Održana 5. Vanredna sjednica Gradskog štaba civilne zaštite Grada

Jučer je održana 5. Vanredna sjednica Gradskog štaba civilne zaštite Grada Živinice. Tema sjednice bila je razmaranje posljedica

Jučer je održana 5. Vanredna sjednica Gradskog štaba civilne zaštite Grada Živinice. Tema sjednice bila je razmaranje posljedica vremenskih nepogoda – grada koji je zadesio područje Grada Živinice u subotu 22. i nedjelju 23.06.2024. godine.  

Gradski štab civilne zaštite je donio niz zaključaka u cilju djelovanja pomoći građanima koji su pretrpjeli neku materijalnu štetu uzrokovanu gore nevedenom vremenskom nepogodom. 

Između ostalog donešen je zaključak da se uputi Javni poziv svim građanima na području Grada Živinice koji su pretrpjeli neku materijalnu štetu uzrokovanu pojavom grada da odmah, a najkasnije do srijede 26.06.2024. godine do 16 sati, izvrše prijavu materijalne štete putem šalter sale Grada Živinice. 

Nakon prijava materijalne štete građana Gradski štab će zasijedati i odlučiti o daljem djelovanju u cilju pomoći građanima Grada Živinice koji su pretrpjeli neku materijalnu štetu.