Prijem u povodu Međunarodnog dana mladih kod Općinskog načelnika

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih 12. avgusta, Općinski načelnik Samir Kamenjaković će upriličiti prijem za mlade osobe

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih 12. avgusta, Općinski načelnik Samir Kamenjaković će upriličiti prijem za mlade osobe sa područja Općine Živinice.

Prijem će biti upriličen u ponedjeljak, 13.08.2018. godine, sa početkom u 11:00 sati, u velikoj sali Općine Živinice.

Ovo će biti prilika da se mladi ljudi predstave Općinskom načelniku, da predstave rad svojih udruženja, i razgovaraju o potrebama, problemima i izazovima sa kojima se mlade osobe susreću, kao i da se predstavi ono što je do sada realizovano za mlade u našoj Općini.

Na navedenom prijemu biće prisutni i mladi koji su dobili prve “Start up-ove” u našoj Općini, te će biti predstavljena kampanja „Budi junak-inja svoje zajednice“ koju koji vodi Fondacija tuzlanske zajednice i predstavnici omladinskih organizacija sa područja naše općine.

Kao poklon svim mladim osoba sa područja Općine Živinice na navedenom prijemu je predviđeno i potpisivanje Sporazuma o saradnji za realizaciju projekata za mlade koji će trajati naredne tri godine.

Ovom prilikom pozivamo sve članove Savjeta mladih Općinskog načelnika kao i one mlade osobe sa područja Općine Živinice koji nisu još uvijek registrovani u Savjet, mlade aktiviste, predstavnike Programa za mlade koji se provode u našoj Općini i predstavnike omladinskih organizacija sa područja naše Općine, da u ponedjeljak prisustvuju navedenom prijemu kod Općinskog načelnika.