Javni Oglas Opcine Živinice

Oglas za dodjelu bespovratnih sredstava za pomoć u rješavanju stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja

Obavještavamo pripadnike boračkih populacija koji imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Živinice da je Služba za opću upravu,

Obavještavamo pripadnike boračkih populacija koji imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Živinice da je Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe Grada Živinice objavila Oglas za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratnih bespovratnih sredstava za pomoć u rješavanju stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja i članova njihove porodice na području Tuzlanskog kantona za 2021. godinu, za Grad Živinice.

Oglas je objavljen danas 29.03.2021. godine na web stranici i oglasnoj ploči Grada Živinice. Prijave na navedeni Oglas sa potrebnom dokumentacijom se mogu dostaviti najkasnije do 13.04.2021. godine.

Tekst Oglasa u cjelosti, kao i pravilnik sa zahtjevom mogu se preuzeti na info pultu u šalter sali i na linkovima ispod:

OGLAS

PRAVILNIK

ZAHTJEV

Sve dodatne informacije u vezi sa navedenim Oglasom mogu se dobiti u nadležnoj Gradskoj službi i šalter sali Grada Živinice.