Koncert “Ženama s ljubavlju” u povodu 8. marta

U petak je u velikoj sali Bosanskog kulturnog centra održan koncert pod nazivom “Ženama s ljubavlju”, a u

U petak je u velikoj sali Bosanskog kulturnog centra održan koncert pod nazivom “Ženama s ljubavlju”, a u povodu nekoliko događaja posvećenih 8.martu.

Gradonačelnik Samir Kamenjaković prije početka koncerta je sve dame dočekao na vratima velike sale i poklanjao im ruže povodom Dana žena.

Organizator koncerta bio je Bosanski kulturni centar, a pokrovitelj ove manifestacije je gradonačelnik Grada Živinice Samir Kamenjaković.

Koncert je protekao na vrhunskom nivou, uz odličan repertoar i predivne goste.

Na koncertu su nastupili glumci Elmir Krivalić i Emir Ibrahimović koji su recitovali poeziju, horovi Grada Živinice i Libero Tuzla uz predivne muzičke interpretacije, te specijalni gosti Monika Tadić klavir, Marcela Tadić vokalna solistica i Nedim Hrnjić klarinet i saksafon.

Na kraju koncerta gradonačelnik Samir Kamenjaković je čestitao Dan žena svim osobama ljepšeg pola, ne samo onih u velikoj sali BKC Živinice, već svim ženama, ma gdje bile.

Bilo je to još jedno veče za nezaborav, pa su se svi rastali u želji da ovakvih koncerata bude više.

“Jedna prelijepa veče poklonjena našim damama. Prije svega poklonjeno ljubavi, poeziji i sve ono što prati jednog običnog čovjeka kroz njegov život je večeras prošlo u ovoj sali. Ja zaista želim čestitati svim učesnicima u programu koji je vrhunski, koji zaista na posebnom nivou. Ovu priliku želim iskoristiti da svim damama u Živinicama, damama u dijaspori, cijeloj Bosni i Hercegovini u svoje lično ime, i u ime svojih saradnika čestitam 8. Mart – Dan žena”, kazao je gradonačelnik Samir Kamenjaković.