Gradonačelnik i Djed Mraz posjetili centar “Vrati mi osmjeh” Živinice

Povodom novogodišnjih praznika, gradonačelnik Samir Kamenjaković posjetio je centar “Vrati mi osmjeh” Živinice. Veliko iznenađenje za korisnike ovog

Povodom novogodišnjih praznika, gradonačelnik Samir Kamenjaković posjetio je centar “Vrati mi osmjeh” Živinice. Veliko iznenađenje za korisnike ovog centra bio je Djed Mraz, koji je došao sa Gradonačelnikom, da podijele novogodišnje paketiće djeci sa posebnim potrebama, koja su korisnici ovog Centra.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao zadovoljstvo zbog posjete ovom Centru i druženja sa djecom sa posebnim potrebama i njihovim hrabrim roditeljima.

”Sa zadovoljstvom sam došao da ovoj divnoj djeci podijelimo paketiće. Ovo što doživimo u ovom Centru, sa ovom djecom i njihovim roditeljima, rijetko se gdje može doživjeti. Drago mi je što se sada nalaze u puno boljem prostoru, a mi ćemo se i dalje truditi da pomognemo korisnicima ovog Centra, na bilo koji način na koji možemo.” rekao je gradonačelnik Samir Kamenjaković.

“Djed Mraz voli svu djecu ovog svijeta, znate. Ja tako putujem svijetom od dalekog Japana na istoku do dalekog zapada u Americi. Djed Mraz voli svu djecu ovog svijeta i gdje god dođem, gdje god dam poklon, Djed Mraz je sretan a pogotovo ovdje u Centru “Vrati mi osmjeh”. Danas sam posebno sretan zato što sam usrećio moju divnu djecu koju ja kao Djed Mraz neizmjerno volim.” rekao je Djed Mraz.