Svečano otvorena poslovnica Nove banke u Živinicama

U prisustvu klijenata i poslovnih partnera danas je zvanično otvorena nova poslovnica Nove banke u Živinicama. Poslovnicu su

U prisustvu klijenata i poslovnih partnera danas je zvanično otvorena nova poslovnica Nove banke u Živinicama. Poslovnicu su svečano otvorili gradonačelnik Grada Živinice Began Muhić i predsjednik Uprave Nove banke Siniša Adžić.

Gradonačelnik Began Muhić je ovom prilikom poželio dobrodošlicu Novoj banci, te istakao da je ovo pozitivan parametar da su Živinice u konstantnom razvoju u svim segmentima i da će poslovnica velikom broju građana i privrednika u Gradu Živinice biti značajna podrška.

„Danas smo prisutvovali svečanom puštanju u rad Nove banke u našem Gradu. Ovo je svakako pozitivan parametar da je naša lokalna zajednica u konstantnom razvoju u svim segmentima i drago mi je da nastavljamo tim pozitivnim trendovima. Siguran sam da će poslovnica Nove banke biti značajan doprinos svim našim građanima i privrednicima, a mi ćemo i u narednom periodu nastaviti stvarati pozitivno ozračje u našoj lokalnoj zajednici. Novoj banci želim puno poslovnog uspjeha, a Grad Živinice izražava veliku spremnost za buduću saradnju kako sa Novom bankom tako i sa svim potencijalnim investitorima i novim poslodavcima u našem Gradu.“, rekao je gradončelnik Grada Živinice Began Muhić.

Nova banka se odlučila da povodom svog otvaranja poslovnice u Živinicama dodijeli donaciju RK Konjuh Živinice u iznosu od 1.000,00 KM i time pokaže svoju praksu društvene odgovornosti u lokalnoj zajednici u kojoj posluje.