Puštena u funkciju rasvjeta u Mjesnoj zajednici Podgajevi

U mjesnoj zajednici Podgajevi, naselje Zukići, puštena je u funkciju ulična rasvjeta. U pomenutom naselju rasvjeta je puštena

U mjesnoj zajednici Podgajevi, naselje Zukići, puštena je u funkciju ulična rasvjeta.
U pomenutom naselju rasvjeta je puštena u dvije ulice, u ukupnoj dužini od 2.100 metara.

Ukupna vrijednost ovog projekta je oko 35.000,00 KM, a finansirani su po principu “marka na marku”, odnosno 50% sredstava obezbjeđeno je iz budžeta Grada Živinice, a 50% od građana ovih naselja.

Ćazim Tulumović, predsjednik savjeta MZ Podgajevi istakao je da posebnu zahvalnost upućuju gradonačelniku Kamenjakoviću i Gradskom vijeću, te da su u roku od mjesec dana prikupili potrebna sredstva, da bi se projekat radio po principu “marka na marku”.

“Urađeno je 32 stuba, sa ukupno 32 svjetiljke, te s pozicije predsjednika savjeta MZ Podgajevi, mogu samo uputiti riječi hvale prema gradonačelniku Kamenjakoviću i Gradskom vijeću. U roku od samo mjesec dana prikupili su potrebna sredstva, da bi se projekat radio po principu “marka na marku”, kazao je Ćazim Tulumović, predsjednik savjeta MZ Podgajevi.

Gradonačelnik Samir Kamenjaković tri godine unazad daje punu podršku ovakvim i sličnim projektima, a sve s ciljem boljeg življena naših građana.

“Puštena je u funkciju dugo čekana rasvjeta u Podgajevima, tačnije u Zukićima, i evo zaista mi je zadovoljstvo da se ovaj projekat realizovao. Ovaj projekat je bio “marka na marku” te smo imali određenih poteškoća jer je bilo problema pri realizaciji, gdje smo morali obezbjeđivati dodatna sredstva. Projekat je uspješno završen, te ovom prilikom želim od srca čestitati svim građanima ovog naselja koje je dobro osvijetljeno, a i na strpljenju koje su imali da bismo ovo završili. Mi ćemo nastaviti sa realizacijom puštanja rasvjeta, a ono što želim posebno naglasiti jeste to da svi projekti koji su u gradskom budžetu bili postavljeni ove godine, bit će u potpunosti I realizovani”, kazao je gradonačelnik Samir Kamenjaković.

Predsjedavajući Gradskog vijeća Nail Jusić, kazao je da da su ovakvi projekti vrijedni svake pažnje, te da se neće stati na ovome, odnosno da će Gradska uprava biti pravi partner građana, i ispiniti sve ono što se od njih očekuje.