Podjela novogodišnjih paketića korisnicima Centra “Vrati mi osmijeh” Živinice

Povodom novogodišnjih praznika Gradonačelnik Began Muhić posjetio je Centar za djecu sa višestrukim smetnjama u razvoju “Vrati mi

Povodom novogodišnjih praznika Gradonačelnik Began Muhić posjetio je Centar za djecu sa višestrukim smetnjama u razvoju “Vrati mi osmijeh” Živinice i uz ugodno druženje sa korisnicima  zajedno sa Djeda mrazom uručio je svim korisnicima novogodišnje paketiće.

Aldijana Omić predsjednica Centra “Vrati mi osmijeh” izrazila je zahvalnost u ime svih korisnika posebno roditelja na stalnoj podršci koju Centar ima od strane Gradonačelnika Begana Muhića i Grada Živinice.

Događaju su prisustvovali i predstavnici OO Merhamet Živinice, predstavnici Gradskog vijeća, te privrednici sa područja Grada Živinice koji nesebično kontinuirano podržavaju rad Centra “Vrati mi osmijeh” Živinice.

Gradonačelnik Began Muhić naglasio je da će Grad Živinice i dalje čvrsto podržavati rad Centra “Vrati mi osmijeh” i  aktivno raditi na poboljšanju uslova kada je u pitanju funkcionisanje Centra.
Tom prilikom Gradonačelnik je iskoristio priliku da korisnicima Centra i njihovim roditeljima poželi sretne novogodišnje praznike i da im u svoje ime i u ime Grada Živinice iskaže svoju podršku.