Obilazak dežurnih službi u novogodišnjoj noći

Služba hitne medicinske pomoći, PJ Vatrogasna jedinica Grada Živinice, Vatrogasno društvo RMU Đurđevik, Policijska uprava Živinice, Televizija Živinice

Služba hitne medicinske pomoći, PJ Vatrogasna jedinica Grada Živinice, Vatrogasno društvo RMU Đurđevik, Policijska uprava Živinice, Televizija Živinice i u novogodišnjoj noći svim svojim kapacitetima su u pripravnosti  kako bi pravovremeno intervenisali u slučaju potrebe.

Gradonačelnik Began Muhić obišao je sve dežurne službe kako bi se upoznao sa stanjem na terenu i dobio informacije iz prve ruke kada je u pitanju sigurnosna situacija u Živinicama tokom novogodišnjih praznika.
To je ujedno bila i prilika da se svim službama iskaže zahvalnost na dosadašnjem radu i doprinosu da se naši građani osjećaju sigurno tokom cijele godine.

Na osnovu dobijenih informacija sigurnosna situacija na zadovoljavajućem nivou je i u novogodišnjoj noći bez značajnih istupanja.
Sve dežurne službe Grada Živinice spremno će dočekati svaki oblik intervencije.

Gradonačelnik Muhić posebno je iskoristio priliku da svim uposlenima odnosno dežurnom osoblju  čestita Novu 2024. godinu uz želje da u novogodišnjoj noći imaju što manje intervencija.